גירוד עיקש המתמשך זמן ארוך באזורי הפות ופי התבעת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/11/2004 | 20:24 | מאת: חגית

אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון בעניין גירוד עיקש המתמשך זמן ארוך באזורי המין אצלי. מזה 8חודשים מגרד לי באזורי המין כולל פי התבעת ,אני מרגישה כמו נמלים ועקצוצים חזקים בשפתיים באזור הפות באזור השופכה מגרד עד זוב דם ,הייתה תקופה שלקחתי כדורים נגד אלרגיה (תקופה של למעלה מחודש) גם משחות נגד דלקות קיבלתי ,תקופה לא השתמשתי בסבון ,לא עזר,התרחצתי רק עם שמן שרופא עור המליץ .לא עזר. באזורי הגירוד אינני משתמשת עם סבון רחצה על מנת לא לעורר את הגירוי ,לא עוזר. גם בלעתי כדורים נגד תולעים .אני נואשת אינני יודעת לילה שלם של שינה לפחות 3 פעמים בלילה אני מתעוררת עם גירודים חזקים ולא עוזב אותי הגירוד העיקש. אינני צורכת תרופות ,אני אישה פעילה ובריאה בדרך כלל עסוקה בפעילויות שונות, למעלה מעשירים שנה ,נוסעת הרבה בעולם.בת 58 . רופא משפחה ערך לי בדיקות ואמר לי כי אינו יודע מה לומר לי והמליץ להגיע לפרופ' למחלות עור,הפרופ' לא ידע בדיוק מה יש לי ,ונתן לי משחה נגד כינמת מתחת לעור ,כלום לא עזר ואני ממשיכה לגרד בצורה מכאיבה ,הלכתי למספר רופאים ואף אחד לא ידע בדיוק מה יש לי. אינני יודעת מי יכול לעזור לי .את הגירוד החזק עם העקצוץ יש לי גם לעיתים בבטן,או ביד על גב היד ,אבל בעיקר באזור הפות כפי שציינתי לעיל. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון בברכה חגית

שלום רב נתקלתי ב-2 מיקרים דומים מאד לשלך-שגם בהם לא היתה ברורה האבחנה. שני המקרים הגיבו מצוין לטיפול מקומי באוזון. דר דיין

03/12/2004 | 22:42 | מאת: חגית

שלום רב , אם אפשר לפרט על האוזון ,איך הוא עוזר לגירוד העיקש ? בתודה מראש .

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת