מחלת הקרוהן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/11/2004 | 19:02 | מאת: ענת

לד"ר דיין שלום רב ביתי בת ה10 חולה בקרוהן מזה 10 חודשים. אנחנו מטופלים ברמב"ם. מחר אנו מתאשפזים כגי לקבל טיפול בזונדה ע"י תוסף תזונה הניקרה: מודולן. עברנו כבר ימים לא קלים והדרך עד לרמיסיה עוד ארוכה כניראה. מידי פעם אני פוגשת אנשים שמדברים איתי על סוגי רפואה משלימה שעזרו מאוד לחולים במחלה. אני לא מכירה ילדים שטופלו בטיפול אלטרנטיבי. שאלותי הן: האם אתה מכיר ילדים שיצאו מהמחלה? האם יש אפשרות לטיפול ללא תרופות כלל? מה דעתך על טיפול במודולן? תודה רבה מראש ענת

28/11/2004 | 07:30 | מאת: קרן

שלום ענת טיפול אלטרנטיבי בקרוהן שקבלתי אכן שינה את פני המחלה וחסך לי תרופות עד היום. הוא כלל צמחים אנטי דלקתיים שיש לשתות . כמובן שאת צריכה לדעת במקרים האלה כי כל אדם מגיב אחרת. אך חייבת לציין כי עוד מקרים הגיבו היטב לטיפול הזה. מקווה שעזרתי במידע. בהצלחה קרן

04/12/2004 | 10:07 | מאת: אריאל

היכן אוכל לקבל יותר מידע על טיפול בצמחים אנטי דלקטיים כפי שציינתם אודה על תשובתכם

שלום רב מחלת הקרון היא אחת המחלות היחידות שבהן אני יכול לאמר בפסקנות ששילוב של דיאטה נכונה וצמחי מרפא יעלה מאד מאד להכנסת המחלה לרמיסיה ממושכת. אין לי נסיון רב בטיפול בקבוצת הגיל המדובר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת