כאב בטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/11/2004 | 13:42 | מאת: טל

מזה כשנתיים אני מרגישה בהפסקות הולכות וחוזרות כאבי בטן בצד הימני ביצעתי אולטרסאונד והבדיקה היתה תקינה: כבד, לבלב, כיס מרה וכו'. ערכתי בדיקת אולטרסאונד פעמיים בשל ההרגשה הנ"ל. נ.ב. - בבדיקת דם היו לי רמות שומנים בדם גבוהות, GGT מוגבר. באולטרסאונד נאמר לי שיש לי כבד שומני. ביצעתי דיאטה שששיפרה לי את המצב. מדוע אני בכל זאת מרגישה קצת כאבים והרגשה לא נוחה בבטן העליונה הימנית? אני מודאגת מכך אם לא עלו על הבעיה.

שלום נראה לי שמקור הכאבים הוא בהגדלת הכבד ומתיחת קפסולת הכבד-על רקע של כבד שומני. חיבים לבצע בדיקה כדי להגיע לאבחנה וודאית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת