כאבים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/11/2004 | 16:34 | מאת: א

שלום אני בחורה בת 31 עברתי ניתוח באוזן יש לי פגיעה עיצבית לא קלה שם לפני חודש חטפתי דלקת חריפה בדרכי שתן עם סטרפטקוקוס ועקב הבעיה הקיימת נחלשה מערכת החיסונית שלי ( חודש אנטיביוטיקה ) שכנראה בדיאבד תקפה את מערכת העצבים ההיקפית הכאבים הם קשים מנשוא שריפה בכל הגוף נימול גרד כאבי שרירים חולשה חזקה כעת אני מטופלת בכדורים ע"י נורולוג ועוברת בדיקות מקיפות יותר מאוד סובלת ופונה אליכם לכל עצה רעיון טיפ כל דבר שאני יכולה לעשות על מנת להקל על סבלי תודה מראש

שלום רב קשה לי בשלב זה לפני אבחנה וודאית לעזור- אך הייתי ממליץ לקחת תכשירי מגנזיום-אם אפשר בצורת אבקה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת