מונו

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/11/2004 | 00:24 | מאת: גילה

שלום! יש לי מונו (C.M.V( כבר תקופה ארוכה. אני אמא לשלושה ילדים קטנים כך שלשכב כל היום ולישון זה ממש לא לעניין. הלכתי לביקום השבוע- זה רק החמיר לי את המצב. מה ניתן לעשות????????? אשמח לתגובתך. תודה!

שלום לעיתים אינפוזיות של ויטמינים ומינרלים במינון גבוה -יכולים להביא לקיצור משמעותי בשלב המחלה האטיבית. דר דיין

08/05/2005 | 01:40 | מאת: תומר

חברה שלי חלתה ככל הנראה במונונוקליאוזיס והייתי מעוניין לדעת, מה הסיכויים שנדבקתי, ויותר חשוב - מה זמן הדגירה הממוצע של מחלה זו?

30/11/2004 | 17:59 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב באם המצב היינו נגיף פעיל ניתן לסייע לך בצורה יחודית, קרי טיפול צמחי אנטי וירלי יחודי להדברת הנגיף. על טיפוליי כולל המחשות הישג בתמונות http://wmh.walla.co.il/community/2004/11/23/9678954/h-13415.doc הפורום המנוהל על ידי למחלות עור http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=316&tevalife=yes אשמח לבחון את אפשרויות לסייע לך. בברכה רמי מור הומאופט

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת