העייפים יושנים והיושנים עייפים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/11/2004 | 23:41 | מאת: סרוסי

לעיתים בתקופות חופשים או חוסר עבודה אני נוהג לישון מעבר לשעות הדרושות להשלמת השינה היומית ,ומעבר למה שבד"כ אכנה "שינה טובה ומספקת". מצאתי שלהתעורר לקראת הצהריים או הערב המאוחרים אחרי כ9-11 שעות שינה גורם לי בצורה פרדוקסאלית עייפות מתמשכת לאותו היום ,אני מתהלך עם כאב גב קל מרוב שהכיבה ,ולעולם לא ממש מתעורר. האם זה בגלל שהרגלי היום שלי בחופשים מעין אילו הם השארו תבבית ,ופחות ראייה אור שמש ,או שיש סיבה אחרת ,לתחושת העייפות הכללית ששורה עלי דווקא בתקופות שאני ישן הכי הרבה? תודה :)

שלום אם אין תלונות נוספות -והבדיקות תקינות-נראה לי שנתת את ההסבר הטוב ביותר למצבך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת