אלוורה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/12/2004 | 23:37 | מאת: מיכל

שלום, רציתי לשאול אם יש לך נסיון עם מוצרי האלוורה של חברת Forever Living Products . בין היתר קיים ג'ל אלוורה לשתיה. האם אין סכנה שתוך כדי השמדת חידקים פטריות וכו' ישמיד גם את חידקי המעיים הטובים ויפגי בפלורה הטבעית של המעיים? מתוך האתר שלהם להלן מעט מידע על אלוורה ג'ל לשתיה : מונע דלקות, מספק ויטמינים, מינרלים, אנזימים, חומצות אמינו. מאזן ומנקה את מערכת העיכול, מחזק את הרמה החיסונית של הגוף. מומלץ לשתות CC40 בבוקר על קיבה ריקה ולחכות כחצי שעה עד אכילה או שתייה, למעט מים. ג'ל לשתיה – 100% מיץ אלו – ורה טבעי אורגני / המיץ מכיל , מגוון מנרלים, ויטמינים, חומצות אמינו ואנזימים. שימושים - מנקה ומזין את מערכת העיכול , מרפא ומונע בה דלקות וכיבים, עוזר ל- כיבים בקיבה ותריסריון, דלקת המעי הדק (מחלת קרון) והמעי הגס (ulcerative colitis) . הג'ל הוא אנטי חיידקי, אנטי וירלי, אנטי פטרייתי (למשל נגד פטריית הקנדידה) הג'ל סותר יתר חומציות – עוזר לצרבות, הקלה במיגרנות ואסטמה, שיפור רמת הסוכר בדם . הג'ל מעודד ספיגת מזון במעיים, עוזר למקרי עצירות, לפריחות בעור כגון: אקזמה, פריחה אלרגית, פצעי בגרות, פסוריאזיס, ודלקות עור שונות. כתובת האתר שלהם: http://www.aloe-vera.co.il/

שלום רב אין לי נסיון עם תכשיר זה בשתיה. לעומת זאת יש לי נסיון רב עם צמח האלווורה במריחה חיצונית על נגעי עור-מומלץ. דר דיין

24/12/2004 | 17:31 | מאת: הדס

שלום רב מנסיון בשימוש במוצרי החברה, המוצרים איכותיים וברמה גבוהה, כמו גם הג'ל לשתייה שהוא נטו מהג'ל המקורי ( מהחלק הפנימי של העלה) ולא מכל חלקי העלה. אם ברצונך לדעת פרטים נופספם את מוזמנת להתקשר אליי לטלפון 054-8112118 הדס בקרוב יוקם אתרינו באינטרנט: www.changes.co.il

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת