כאבים במותן בצד ימין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/12/2004 | 22:34 | מאת: aa

לפני כ 4 ימים החלו כאבים חזקים במותן ימין, הכאבים אינם פוסקים ומורגשים בכל תנוחה. מה הדיאגנוזה לדעתך ? ממה נובעים הכאבים ? איזה איבר קיים במותן ימין ?

08/12/2004 | 12:37 | מאת: דליה

אני לא רופאה, אבל האיבר שקיים שם ויכול להיות מקושר לכאבים במותניים הוא הכליות. לדעתי, גשי לבדיקת רופא ותארי לו את הכאבים והוא כבר ידריך אותך ויפנה אותך הלאה. תרגישי טוב.

שלום נכון אמרה הגברת שענתה. אני חוזר ואומר -לא ניתן לעשות אבחנות ולתת יעוץ לפי תיאור -אפילו שיהיה הכי מפורט שאפשר. ברוב המקרים יש צורך בבדיקה גופנית! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת