כאבי בטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/12/2004 | 15:00 | מאת: טל

פניתי אליך בשאלה לגבי כבד שומני. והרגשת כאב בצידו הימני של הבטן. קיבלתי ממך תשובה שכנראה הכבד מוגדל, מתיחת קפסולת הכבד. ערכתי בדיקות אולטרסאונד לפני מספר ימים ולא נמצא כבד מוגדל. האם הבדיקה שאתה מתכוון היא לאולטרסאונד או אחרת? בתודה

שלום בדיקת אולטרהסאונד היא בדיקה מאד מדויקת-ואם בבדיקה זו אין עדות לכבד שומני,יש מקום להמשיך את הבירור ולהשתמש באמצעי עזר נוספים,כל זאת כמובן בהתייחס לממצאים הקליניים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת