שינוי ריקמת חלל האף ובלוטות לימפה נפוחות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/12/2004 | 17:48 | מאת: שונה

ד"ר דיין שלום, אני בחורה בת 25. לפני כחודשיים, בדיקת אולטראסאונד של בלוטת הלימפה הוכיחה כי יש שרשרות של בלוטות נפוחות בצוואר(קוטר 1.5 ס"מ)- שהובחנה בגלל חום בלתי מוסבר. בינתיים ירק החום ואני אמורה לעשות ביקורת עוד חודש (הן עדיין נפוחות). בנוסף, רקמת חלל האף שלי השתנתה ויש עליה (בצד אחד), מן שכבה עבה וכואבת (כמו פצע, אבל לאורך כל הדופן של האף מבפנים)- האם נראה כי הדברים קשורים זה לזה? כדאי לעשות בדיקות כלשהן? אציין כי כעת אני חשה בטוב. תודה, שונה.

שלום נדיר שיש גם כינים וגם פישפשים-כלומר כנראה שהתופעות קשורות. לא נראה לי שיש מקום לבדיקות נוספות בוודאי אם את מרגישה טוב. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת