עצירות קשה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/12/2004 | 23:10 | מאת: עדי

שלום רב, אני סובלת מעצירות קשה ביותר מזה מספר שנים. לאחרונה נתקלתי במושג קולון הידרותרפיה, ורציתי לדעת מה דעתכם על ביצוע טיפול מסוג זה? האם הטיפול מסייע לטווח רחוק לשיפור העצירות? האם יש תופעות לוואי? אודה לתשובתכם

שלום מאד אוהב את הפרוצדורה וממליץ עליה-אך קחי בחשבון שקולונהידרותרפיה בלבד ללא טיפול נוסף-לא יפתור לך את בעית העצירות. את מוזמנת לכתוב למייל הפרטי לייעוץ. דר דיין

24/12/2004 | 17:34 | מאת: הדס

ג'ל אלוורה לשתייה עשוי לעזור במקרים של עצירות. לפרטים 054-8112118 הדס

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת