תסמונת ג'ילבר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/12/2004 | 08:49 | מאת: apolons

יש לי תיסמונת ג'ילבר: האם ידוע על השלכות רפואיות הקשורות לתיסמונת? האם יש קשר לעייפות? האם יש דיאטה מסוימת שיכולה לשפר את המצב? האם יש תחום ברפואה האלטרנטיבית אשר עשוי לעזור? תודה

שלום לא טיפלתי עד שלב זה בתסמונת זו-כיוון שרוב החולים מאושפזים. מבטיח לעשות שיעורי בית ולנסות לברר דרכי טיפול טבעיים למחלה. דר דיין

21/12/2004 | 09:50 | מאת: apolons

מאושפזים??? אולי טעיתי במינוח? מדובר בתיסמונת שבה הבילירובין גבוה מהנורמה. נאמר לי על ידי הרופאים כי היא לא אמורה להזיק או להפריע ואובחנתי בתיסמונת לפני כ - 11 שנה (אני בן 32 ). תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת