פיהוקים חוזרים ונשנים.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/12/2004 | 01:11 | מאת: בועז

שלום רב. רציתי לברר בבקשה לגבי בחורה בת 33 אשר נמצאת במצב של מתח ולחץ נפשיים, היא עובדת בבקרים ובשעות הערב מטפלת באמה החולה, למרות שהיא ישנה מספיק זמן בלילה ואינה עייפה במהלך היום, לטענתה, היא סובלת מפיהוקים חוזרים ונשנים במהלך כל היום ללא קשר לעייפות. אנו רוצים לדעת מה יכולה להיות הסיבה לפיהוקים האלה והאם זה מראה על בעיה מסויימת. נשמח לתשובה מהירה. בכבוד רב, בועז.

שלום ישנם מקרים של פיהוקים שמקורם ירידה באספקת חמצן למח-או על רקע עישון או על רקע של לחץ ודכאון. האם זה המקרה? אם יש עוד פרטים -אשמח לקבלם. דר דיין

24/04/2005 | 21:36 | מאת: chimbor

שלום ! מידי פעם אני נתקף בהתקפת פיהוקים מאוד חזקים, נראה לי שזה לא תמיד קשור בעייפות. מה יכולה להיות הסיבה ? והאם יש איזה בדיקות שעלי לעשות כדי לטפל בענין. בתודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת