בקשה לעזרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/12/2004 | 06:18 | מאת: דורון

שני ילדי ואשתי , אבחנו שילשום בהדסה ירושלים כחולים במחלה Best's Vitteliform Dystrophy. ניתן להם כעת המלצה ע"י הרופא ללוטאין ו אומגה 3 רכשתי מחנות טבע את התוספים הבאים: 1 מולטי ויטמין של דר פישר המכיל 5 מג לוטאין - הרופא ביקש מאיתנו 10 מג' של לוטאין האם ידוע היכן ומה עדיף לרכוש? 2. אומגה 3 בריכוז של 300 מג' הרופא לא ציין את ריכוז התרופה את התוספים אני נותן לילדים בגיליים 7 ו10 3. האם ידוע על טיפולים כלשהם קונבנציונליים או לא קונבנציונליים שעוזרים למניעת הידרדרות שרק עתה עומדת להתחיל בילדים. 4. האם ידוע מי החוקרים ואו הרופאים המובילים בתחום בעולם הרחב? 5. כסף לא יהווה מכשול בחיפוש ומציאת תרופה לילדי ואשתי בכוונתי להפוך כל אבן בעולם הרחב למציאת פתרון, האם יש לכם כיוון ואבני דרך להאיר את דרכי . דורון

שלום רב לצערי אין לי כל ניסיון במחלה מסוג זה. הייתי מאד ממליץ לפנות לרב פירר שזה תחום מומחיותו-ותעזרו. בהצלחה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת