אבחון מחלה חשוב

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/12/2004 | 18:03 | מאת: שירלי

יש לי דודה בת 62 שסובלת מיזה כ4 שנים מחוסר תאבון מצבה הלך והידרדר עד כדי כך שהיא לא יכולה ללכת היא הישתתקה גם בגופה לטענת הרופאים היא סובלת מהפרשת חלבון בעצבים ואמרו לה שזה היתפשט לאט לאט לכול הגוף.ועכשו רציתי לשאול לגבי הפרשת חלובון למערכת העצבים האם זהוי מחלה ? ומהי והאם זה תורשתי ואם לאמא שלה לא היה יש סכוי שזה ידביק את האחיות שלה ? או ילדיה ואחיניה אך ניתן לטפל בה ? והאם יש תסימנים לפני כן שאפשר לזהות שלוקים במחלה..? זהוי מחלה תרורשתית? אילו בדיקות צריך לעשות כדי לדעת שיש תמחלה..? איזה רופא מטפל במחלה הזו.? האם זה מדבק והאם זה יכול לפגוע בכול המערכות בגוף.? לאיזה רופא צריך לפנות כדי שיכול לאבחן תמחלה?

שלום לא ברור לי במה מדובר! אני חיב לקבל עוד פרטים! דר דיין

22/12/2004 | 19:07 | מאת: מחבר: שירלי שוב

אני לא יודעת אך לנסח אך זה מה שקרה בזמן האחרון יודעת נסה בערך להבין בערך לעזור לי יש לי דודה בת 62 שסובלת מיזה כ4 שנים מחוסר תאבון מצבה הלך והידרדר עד כדי כך שהיא לא יכולה ללכת היא הישתתקה גם בגופה לטענת הרופאים היא סובלת מהפרשת חלבון בעצבים ואמרו לה שזה היתפשט לאט לאט לכול הגוף.ועכשו רציתי לשאול לגבי הפרשת חלובון למערכת העצבים האם זהוי מחלה ? ומהי והאם זה תורשתי ואם לאמא שלה לא היה יש סכוי שזה ידביק את האחיות שלה ? או ילדיה ואחיניה אך ניתן לטפל בה ? והאם יש תסימנים לפני כן שאפשר לזהות שלוקים במחלה..? זהוי מחלה תרורשתית? אילו בדיקות צריך לעשות כדי לדעת שיש תמחלה..? איזה רופא מטפל במחלה הזו.? האם זה מדבק והאם זה יכול לפגוע בכול המערכות בגוף.? לאיזה רופא צריך לפנות כדי שיכול לאבחן תמחלה?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת