אסטמה של העור

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/12/2004 | 10:34 | מאת: סנדי

שלום אני בת 22 וסובלת מאסטמה של העור זה שנים, בשנים אחרונות החמיר לי מאוד ואיני יודעת מה לעשות, שום טיפול לא עוזר לי (רופאת עור, הומאופטיה...) איני יודעת כבר מה לעשות פתוחה לכל העצות? האם מישהו מכיר או שמע על הטיפול של רמי מור? תודה

20/12/2004 | 10:42 | מאת: מיכל

רמי מור מטפל מעולה בחסד , עולה על כל מטפל שאת מכירה בתחום הרפואה המשלימה. הוא עוסק במחקר על מחלות עור והטיפולים שלו פרצו דרך בהמון תחומים שהרפואה לא מתקרבת אליהם. המון מטפלים אלטרנטיביים מתפוצצים מקנאה מההישגים שלו ומלכלכים עליו כי הוא ככל הנראה גזל מהם מטופלים פוטנציאלים מהפורומים שאותם הם מנסים לצוד. אין לו תחליף ! תכנסי לפורום שלו ב- טבע לייף ( www.tevalife.com ) וזה האתר שלו http://wmh.walla.co.il/community/2004/11/23/9678954/h-13415.doc מיכל מטופלת שלו במקרה

שלום רב רפואת עור מהווה בעיה טיפולית גם בתחום הקונבנציונלי וגם בתחום הרפואה המשלימה. לפי תפישת עולמי -רוב מחלות העור הן ביטוי לבעיה כללית ופנימית,ורוב הטיפולים במשחות אלו ואחרות-מהווה טיפול סימפטומטי-ולא טיפול בשורש המחלה. למרות האמור לעיל יש קושי טיפולי רב -ולעיתים רבות אין ברירה אלא להעזר במשחות. התוצאות הטובות ביותר ברפואת עור מושגים באמצעות צום! הייתי שמח אם היתה לי פצינטית כזו נלהבת ומוקירת תודה ואתרי אינטרנט כמו לאדון מור הנכבד!!!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת