קריאטין (דחוף, בתודה מראש)

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/12/2004 | 12:28 | מאת: אדם

שלום אני מבצע תרגילי כוח מאמצים במסגרת פיזיוטרפיה לחיזוק שרירים.אני שוקל אם לקחת קריאטין. 1.האם קריאטין עוזר לחיזוק השרירים? 2. היצרן טוען שקריאטין עוזר לשרירים להתכווץ במאמץ. האם גורם גם להתכווצויות שרירים שמציקות? 3.האם קריאטין מזיק לגוף? 4. האם קריאטין מתנגש עם BCAA-חומצות אמינו מסועפות, כגון אלו שנמצאות בתוסף חלבון מי גבינה שאקח בתודה מראש

שלום רב קודם כל -שיהיה לך בהצלחה! אינך לוקח בחשבון שאני רק רופא ולא פיזיולוג -כך שלרוב הש אלות ששאלתה אין לי תשובה . מנסיוני -לא בהכרח צריך לקחת תוספים,וברוב המקרים התרומה שלהם מינימלית-אם בכלל! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת