כאבי ראש מוזרים ביותר...

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/12/2004 | 13:03 | מאת: יעל

שלום לך ד"ר, בזמן האחרון אני סובלת מכאבי ראש - אם לדייק, מדובר בכאב סביב אזור העיניים בלבד- בבוקר (כמעט כל בוקר) בלבד וזה בד"כ ממשיך עד אחרי הצהריים/ערב. זה התחיל בדיוק כשהחורף ה"אמיתי" הגיע. אך שמתי לב לדבר מוזר, לפי הניסיון שלי שכשמתעצבנים חוטפים כאב ראש..ובכן אצלי (בקשר לכאבים האלה בלבד ורק החורף הזה) קורה דבר הפוך - כשאני מתעצבנת או נכנסת לסערה, או לפעילות אמיתית...הכאבים עוברים כמעט לגמרי. ואם לחשוב על זה...בעיות עם זרימת דם (עקב מתח נפשי וספזם תמידי) תמיד היו לי. האם יכול להיות דבר כזה שכאבי העיניים האלה נובעים מכך...כי אני יודעת שהקור מכווץ את כלי הדם ואני ממילא מכווצת ובכלל בתת-פעילות נוראית עקב החורף... יכול להיות שאני עניתי לשאלתי ואם כך אני שמחה..אבל בכל אופן רציתי להתייעץ כי אני בכל אופן לא רופאה...ואני לא בטוחה ב- 100%... אשמח לתשובה, יעל

שלום כל הניתוח מאד מעניין והגיוני. הייתי ממליץ לבדוק לחץ תוך עיני. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת