עוד פרטים בבקשה על סקלודרמה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/12/2004 | 15:29 | מאת: בת 16

סבתא שלי בת ה-75 חלתה לאחרונה בסקלודרמה, ואכן יש לה את הסימפטומים שכבר קראתי פה, אבל בכל זאת הייתי רוצה עוד מידע על המחלה, בעיקר בגיל הזהב. אומרים שהמחלה יכולה להגרם מטראומה- זה נכון? תודה.

שלום לא נראה לי שטראומה יכולה לגרום למחלה -יתכן ויכולה להוציאה על פני השטח. דר דיין

22/10/2007 | 13:15 | מאת: מזל

שלום שמי מזל ואמי חולה במחלת סקלודרמה הייתי רוצה לדעת פרטים על המחלה הזו. ויש לה 100% נכות בעקבות המחלה ומה ההשלחות של המחלה אם זו מחלה מסוכנת מה הטיפולים היעילים ביותר האם אפשר לחיות אם המחלה המון שנים? אשמח אם תענה בתודה מראש מזל.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת