שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/12/2004 | 20:00 | מאת: מישהי

שלום ד"ר יוסף דיין, אשמח ואודה מאוד על קבלת תשובה לשאלתי : רציתי לדעת, האם וריד או נים "גדל" עם הזמן? כלומר, ברגע שרואים וריד שהוא קצת בולט - האם מחייב שבעתיד שהוא יהיה יותר בולט ? תודה לך.

שלום אין חוקים ברפואה! אם קיימת הפרעה בניקוז הורידי מלווה בחולשת רקמת חיבור,עמידה ממושכת על הרגלים יכול נים להפוך לווריד בולט-או שלא. דר דיין

28/12/2004 | 12:59 | מאת: מישהי

שלום ד"ר, סליחה אבל לא כל כך הבנתי את תשובתך: מה שאתה אומר בעצם זה שכאשר יש וריד או נים שהוא קצת בולט מדובר בהפרעה בניקוז? אשר מלווה בחולשת רקמה? אני הבנתי שזב תקין שנראים ורידים או נימים, כל עוד אין עלחהם בליטות?

18/01/2005 | 22:39 | מאת: אושרת

ברצוני לדעת מהיא בצקת ראות או לחליפין מים בראות, מה הטיפול בה ומה ההשלכות שיכולות להיות על אדם בן 65 לאחר ניתוח לב פתוח לפני כמה שנים וכן לאחר ארוע מוחי ובעיות סוכר ולחץ דם שמהם הוא סובל כיום?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת