השמנה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/01/2005 | 22:59 | מאת: ענת

שלום, אני בחורה בת 24, בריאה. מאז גיל 20 אני שומרת על משקל יציב של 52-53. בחודשים האחרונים חלה עלייה הדרגתית במשקלי. כך שכיום אני שוקלת 57. אני בהלם!! חשוב לי לציין שאומנם המשקל מראה 57. אך אני עדיין רזה, אין כרס או הצטברות שומן בשום מקום וכולם עדיין קוראים לי רזונת.. שאלתי היא- האם יכול להיות שההשמנה נובעת ממשהו בריאותי כלשהו? אני יודעת שירידה במשקל לעיתים מראה חלילה על מחלה, האם גם כך המצב עם השמנה? אודה לתשובה מהירה. אני די לחוצה.

03/01/2005 | 21:56 | מאת: ענת

אני 1.63 תודה.

שלום יש מקרים שבהם עליה במשקל נובעת עקב מחלה-נראה לי שבמקרה שלך לא כך הדבר -והעליה היא צירוף שכיח של עודף אוכל עם חסר פעילות גופנית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת