חולשה עד איבוד שווי משקל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/01/2005 | 12:43 | מאת: יעל

בת 50. סובלת מתת פעילות שנה ללא אלטרוקצין. מיזה 3 חודשים עייפות יתר עד איבוד שיווי המשקל רק בזמן עמידה, TSH- 6,13, ו- T3 T4 -הם תקינים. סיטי ראש ובדיקת נוירולוג - תקינים. האם הרגשתי הנ"ל מצביעה על התפרצות המחלה וחובה לבלוע שוב אלטרוקצין, כי רופא המשפחה טוען שזה לא מצדיק שעלי לקחת כדורים.? ואם לא מה עלי עוד לעשות??? - בתודה מראש - יעל.

שלום חד משמעית תת פעילות בלוטת מגן יכולה לגרופ לחולשה קיצונית-לא משוכנע שזה המקרה. חסרים המון פרטים -כדי לתת תשובה מדויקת. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת