בטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/01/2005 | 16:22 | מאת: אורית

שלום, אני בת 25, יש לי כאבי בטן זה כבר חודש אך לא באופן רציף. הכאבים התחילו בבטן תחתונה לכן ניגשתי לגניקולוג שעשה את כל הבדיקות- משטח, צוואר רחם, שתן, דם ואולטראסאונד (פנימי וחיצוני) והכל יצא תקין. הכאבים עמומים והם מתרכזים ברובם בצד ימין של הבטן מאזור הפופיק ולמטה לפעמים עד לאיזור המפשעה, לעיתים אני מרגישה אפילו כאב בירך ובגב התחתון. כיוון שכל הבדיקות יצאו תקינות אומרים לי כי זה נובע ממתח שכן אני סובלת מכאבי בטן בתקופות לחוצות, או מהתקררות. רציתי לשאול עם עליי לעבור עוד בדיקות (אולי זה תוספתן) או שהבדיקות שעשיתי כיסו את העיניין תודה

שלום את חיבת לעבור בירור מקיף-לא ניתן להתמודד עם זה דרך האינטרנט. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת