לחץ בבטן מלווה בכאבי ראש חזקים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/01/2005 | 09:41 | מאת: יונית

בעלי סובל לעיתים קרובות מלחץ בבטן (בטן נפוחה) כשזה מלווה בכאבי ראש חזקים. ההקלה מגיעה בד"כ רק אחרי שהוא מכריח עצמו להקיא ואז אחרי יום יומיים שהוא לא אוכל כמעט כלום העניין חולף עד הפעם הבאה. התדירות היא כפעם בחודש. לפני כשנתיים הוציאו לו את כיס המרה וחשבנו שהעניין יחלוף . בדיקות דם, אולטרסאונד בטן, ובדיקות צואה היו תקינות. בנוסף הוא סובל מאד מגזים והיציאות שלו הן לא סדירות ולעיתים קרובות הוא משלשל. האם מדובר בסימפטום שנקרא "המעי הרגיז" ואם כן האם יש לזה טיפול ? אודה על תגובתך, יונית.

שלום נראה באמת שהוא סובל ממעי רגיז-אך בנוסף יש כנראה בעיה באוכלוסית חידקי המעיים-ואותם יש להחליף ,מה שישפר באופן ניכר את כל התלונות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת