אולטראסאונד בטן עליונה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/01/2005 | 16:14 | מאת: מורי

שלום/בן 60/ 1)מה גורם למרקם שומני בכבד? ומה הטיפול להסרת מרקם שומני? 2)רטרופריטונאום ולבלב : הדגמה חלקית עקב ריבוי גזים!!איך מונעים תופעת גזים לפני בדיקת אולראסאונד למרות שהייתי בצום 12 שעות לפני הבדיקה יותר ממה שצריך? בכל בדיקה יש לי בעיה של גזים,מה הגורם לכך ? ומה הטיפול? תודה

שלום עניתי על שאלה כזו מס פעמים בעבר! בכל מקרה ,מקור הגזים הוא בתהליך תסיסה במעיים המבוצע עיי תידקים-וכדי לבטל את התופעה יש לעשות דיאטה דלת שארית עם החלפת פלורת החידקים של המעיים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת