בזמן שכיבה יש לי לחץ בראש וכאב אוזניים בצד אחד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/01/2005 | 06:45 | מאת: keren

מה פירוש התסמינים הנ"ל. כאב הראש בצורת לחץ וכאב אוזניים בצד אחד.בהתחלה היו לי גם טעם של מתכת בפה עם הלחץ. וזה בלילה אחרי שכיבה של כמה שעות עשיתי השתלת שיניים לפני 20 יום . ולפני ההשתלה לא היו לי כאבי ראש . אחרי שלוש שעות של שינה אני מתעוררת ללחץ בראש ואני צריכה לקום , כשאני לא שוכבת הלחץ נעלם וגם כאב הראש. ברור שזה בעקבות ההשתלה של הטיטניום. האם זה אמור לעבור או שזה סימן לסכנה ? אבקש תשובה מהירה , האם צריך להוציא את השתלים?

שלום אין ספק שזה קשור להשתלה-אך הייתי מחכה מספיק זמן לפני שמוציא את השתלים. דר דיין

05/01/2005 | 12:56 | מאת: keren

תודה רבה על התשובה.

05/01/2005 | 12:56 | מאת: keren

תודה רבה על התשובה.

05/01/2005 | 12:56 | מאת: keren

תודה רבה על התשובה.

05/01/2005 | 12:57 | מאת: keren

תודה רבה על התשובה.

05/01/2005 | 12:57 | מאת: keren

תודה רבה על התשובה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת