פיסטולה וכבד שומני

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/01/2005 | 19:12 | מאת: עמוס

באפריל 2004 נעשה לי ניתוח לטיפול בפיסטולה. טרם חוויתי החלמה מלאה מהניתוח, כלומר עדיין קיים פתח, טרם הוצא חוט הגומי שהושאר בניתוח ויש לי כאבים בעת ישיבה ממושכת, או כשאני מנסה לרכב על אופנים או לעשות ספינינג. אני חושש ממצב בו יתכן והניתוח יצליח אך התופעות שהביאו לפיסטולה יחזירו את התופעה שוב. שאלתי היא: ממה נגרמת הפיסטולה ואיך ניתן למנוע את חזרתה או בכלל את קיומה? בבדיקה שעשיתי לאחרונה התגלה שיש לי כבד שומני. האם הדברים קשורים? תודה, עמוס

שלום נראה לי שיש איזו בעיה באזור הניתוח-שכן עבר יותר מידי זמן מאז הפרוצדורה!! גשי לבדיקה לרופא המבצע. לא נראה לי קשר לכבד שומני. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת