מיגרנות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/01/2005 | 08:56 | מאת: חנה

שלום רב! אני בת 48 ומזה כ- 10 שנים אני סובלת ממגרנות לעיתים קרובות אני מקבלת כדור בשם אימיטרקס. ברצוני לדעת האם יש טיפול אחר שיכול לעזור לי? והאם יש קשר למחזור החודשי? בתודה מראש!

שלום מיגרנות קשורות להמון גורמים-בין היתר מחזור חודשי. אימיטרקס לא מרפא מיגרנות-זהו טיפול כנגד כאבים יעיל-אך הוא מטפל רק בסיפטום. טיפול שורש למיגרנות קים -אינו פשוט והוא אינדוידואלי. דר דיין

14/01/2005 | 16:43 | מאת: ליאת

היי יש טיפול אלטרנטיבי מאד יעיל שמחולל נפלאות אני נעזרתי . אני לא רוצה לפרסם כי אין לי רשות . אך אם תרצי תכתבי לי מיל ואשמח לעזור.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת