תפקודי כבד גבוהים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/01/2005 | 22:47 | מאת: שירה

כבת 50 סובלת מתת פעילות והשימוטו. התחלתי סוף סוף לקבל אלטרוקצין 50 מ"ג (יום כן יום לא), TSH- 6.13, GOT - 41, GPT - 62, כולסטרול - 237. אולטרסאונד כבד ובטן - תקינים. מה הסיבות לתפקודי הכבד הגבוהים, האם זה חמור, ואיזה השלכות תהיינה בעתיד כיוון שכבר שנים תפקודי הכבד שלי גבוהים. חוץ מאלטרוקצין אינני נוטלת שום תרופה.משתדלת לשמור על משקל קבוע (מעט מלאה).בתודה מראש - שירה.

שלום האם בלוטת המגן מאוזנת או שאת עדין בשלב האיזון? דר דיין

18/01/2005 | 15:23 | מאת: שירה

אני בשלב האיזון. שבוע הבא אני צריכה לערוך בדיקת TSH וזאת לאחר לקיחת 20 יום של אלטרוקצין, ואז נראה אם הצליחו לאזן אותי מבחינת הטירואיד. דבר אחד אני יודעת: שאני כל הזמן מרגישה עייפות יתר.- שירה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת