צהבת A ו- FNH

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/01/2005 | 08:27 | מאת: דניאל

ד"ר דיין בוקר טוב !!! האם צהבת A יכולה להגרם מעקיצה של חרק קרציה למשל ? האם ידוע על קשר בין צהבת A ל- FNH ? האם הצהבת יכולה להמשפיע על מהלכו על גודלו וכו ? תודה, דניאל

שלום מה זה FNH ? דר דיין

19/01/2005 | 11:22 | מאת: דניאל

ד"ר דיין שלום !!! אני לא יודע בדיוק מה זה - FNH. אני הביא ציטוט מדוייק מהכתוב במסמכים הרפואיים: "MRI- אונה ימנית דחוקה ע"י תהליך בקוטר 11 ס"מ היושב במרכז התחתון של הכבד. מתאים ל - FNH. מיפוי כבד עם טכנציום - מתאים ל - FNH. באבחנה המבדלת אדנומה. וכאן אני חזר לשאלה הראשונה: האם ידוע על קשר בין FNH לצהבת A האם הצבהת יכולה להשפיע על מהלכו הטיבעי של FNH הוא כל השפעה אחרת ? תודה מראש, דניאל

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת