שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/01/2005 | 10:12 | מאת: אלי

בוקר טוב מידי פעם (אחת למס' ימים עד שבועות) סובל מהרגשה לא טובה, חולשה ברגליים ובזרועות, ואני מאלץ את עצמי להשתעל כדי ל"השתחרר" מהמועקה, שיעול שנמשך מספר פעמים, לא כמו שיעול של הצטננות אלא מין שיעול מאולץ. התופעה יכולה להמשך מס' שעות עד יום-יומיים במהלכם הרגשת חולשה, מאין חוסר יציבות וכו'. בדיקות דם שגרתיות שבוע שעבר תקינות, US בטן עליונה תקין שבוצע לביקורת לאחר מחלה ויראלית משונה לפני כשנה + שערבה טחול וכבד. מתוכנן לעבור קולונו שבוע הבא, גם לביקורת, לאחר יציאות דמיות לפני ש-5 שנים שהתבררו כטחורים, ובשל תחושה של ריקנות וצרבות חוזרות כמעט מידי בוקר בחודשים האחרונים. * מה יכולה להיות הסיבה לתחושות הללו מידי תקופה ? * האם יכול להיות קשר למערכת העיכול, על-אף שלא מוצאים כרגע כלום בנושא ? * האם מחלה אוטואימיונית באה בחשבון ? (בשנה האחרונה סובל גם מפצעים מפוזרים על הרגליים כמאין פצעי בגרות, חלקן מודלקים וכואבים, ששמתי לב שלאחר מנוחה ובעיקר לאחר שינת לילה נרגעים מאוד). תודה על ההתייחסות ! * מידי פעם מאלץ אץ עצמי גם לפלוט אויר, מאין גרפסים לשחרור המועקה. * לעיתים קרובות הבטן מקרקרת יותר מהרגיל. ** האם קרקור של הקיבה בעייתי ויכול גם הוא לרמז על כיוון או שבכל מקרה הסימפטום הנ"ל לא משמעותי ?

שלום נשמע מעניין! לא יכול לפתור בעיה רפואית בדרך זו!! אני חיב כדי לעשות אבחנה לשבת לשוחח לבדוק לראות בדיקות וכו. תהיה בריא דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת