הריון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/01/2005 | 13:31 | מאת: שיראל

קראתי בפורום שאלות בנושא כבד שומני והפרעה בתפקודי כבד. נאמר שם שצריך להיכנס להריון כאשר הגוף חוזר לתפקודי כבד תקינים, ודיאטה. ברצוני לשאול אם יש לי בעיה רק של GGT מוגגבר (ובעבר כבד שומני באולטרסאונד כרגע אני בדיאטה קפדנית ובאולטרסאונד האחרון לא היה מימצא של כבד שומני). אינני מבינה אם הכל מחכים שיסתדר, אז כאשר ויהיה הריון הדבר לא יחזור שוב ותהיה שוב בעיה בשל כך?

שלום יש מקום לשאלה-אך בהריון לא חובה שיתפתח כבד שומני,אם שומרים על דיאטה נכונה עם פעילות גופנית-יכול כל ההריון לעבור בשלום! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת