תוספי מזון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/01/2005 | 19:59 | מאת: רן

שלום, אני לוקח מספר תוספי מזון, וויטמינים וכד', נושא אשר בארץ הוא מאוד מאוד יקר. בקרוב אני נוסע לארה"ב שם אני מתכנן לרכוש כמות נכבדה של תוספים שתספיק לי לשנה, לפחות. אני חושש שבכניסה חזרה לארץ יגידו לי שזאת כמות מסחרית ולכן עלי לשלם מיסים, אישור משרד הבריאות, ושאר כאבי ראש מיותרים. האם יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות בעניין? אולי למשל להוציא אישור מרופא? בתודה רן

שלום תזכור שיותר מידי זה אח של פחות מידי! אישור רופא לדעתי לא יעזור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת