תוצאת בדיקה Lymphocytes

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/01/2005 | 21:26 | מאת: אלי

שלום, לפני שבועיים ביצעתי בדיקת דם כולל PTT ,נמצא שתוצאת Lymphocytes היא 43.7 שאר תוצאות הבדיקה היו טובות.לא אובחנה אצלי דלקת או מחלה כלשהי מה שמאפיין את הספירה הגבוה של כדוריות הדם הלבנות,השאלה שלי מה הגורם לרמה גבוה של Lymphocytes ואיך אני יכול לשפר או לאזן את התוצאה לגבולות הנורמה והאם אני אמור לבצע בדיקות נוספות? גילי 40 ואני אדם לא מעשן ,ללא משקל עודף,ולא מרבה בפעילות גופנית. אגב לפני שלושה חודשים התוצאה הייתה גבוה יותר 44.6 אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. תודה,

שלום חסרים לי די הרבה פרטים כדי שנוכל לדון,למשל מה המס הכללי של הלויקוציטים? אין מקום לדעתי לעבור לסדר היום וצריכים עוד לברר!! דר דיין

05/05/2005 | 07:28 | מאת: אהובה

הייתי מבקשת לקבל הסבר' מה אומרת תוצאה של 49.6 בבדיקה של lymphocytes. תודה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת