הריון - שבוע 25 - גרד באזור הנרתיק

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/01/2005 | 15:38 | מאת: שרונה

מחבר: שרונה תאריך: 20.1.2005 שעה: 14:50 שלום, בשל הופעת גרד באזור הנרתיק, ביצעתי בדיקה מעבדית וגינלית שממצאיה:"בתרבית צמיחה של מיקרוסקופיה לא נמצאו ליקוציטים". מה המשמעות ? הרופאה נתנה לי משחה בשם גינו דקטרין , לטיפול במשך 3 ימים (טיפול פנימי). אני חוששת להשתמש במשחה בשל היותי בהריון. האם לאור הממצא , בכל זאת אני צריכה להשתמש במשחה ? אם לא אשתמש במשחה , האם תהיינה השלכות על העובר ? אני מאוד מוטרדת. אנא ייעצו לי מה לעשות. תודה.

שלום לדעתי את לא בפורום הנכון. במקרי גרד בנרתיק אני נוהג להמליץ גם במקרה הריון על משחה המורכבת משמן זית שבתוכו מומס אוזון-מאד יעיל!!! משחה כזו ניתן להשיג בחנות מוצרים טבעיים ניצת הדובדבן ברח אבן גבירול בתא. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת