האבחנה הידרדניטיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/01/2005 | 15:53 | מאת: ריטה

שלום, לאחר יומיים של חום הופיע בבית השחי בלוטה נפוחה בגודל קלמנטינה, הכירורג קבע באבחנתו: הידרדניטיס ונתן לי אנטיביוטיקה "אוגמנטין" לעשרה ימים. שאלתי היא: מהי האבחנה והאם יש סכנה של פגיעה בבלוטות הלימפה? או בבלוטת התריס? במשפחתי היה סרטן מסוג הוצ'קין של בלוטת הלימפה בצואר. אני לחוצה ,אשמח על תשובתך. בברכה ריטה

שלום מדובר בזיהום של בלוטת זיעה-לצורך זה ניתנה אניביוטיקה. אם כל התהליך לא יעלם תוך 10-14 יום ,אז ורק אז יש מקום ללחץ-לא לפני. דר דיין

15/01/2006 | 10:27 | מאת: יהודה

אני סובל מזה שנים מפצעים בבית השחי ובמפשעה לפי הרופאים מדובר בהידרדניטיס. עברתי ניתוח להסרת הפצעים אך זה לא עזר. האם יש טיפול שיוכל לעזור, אני במשך תקופה ארוכה לוקח אנטיביוטיקה אך גם זה לא עוזר. אשמח לשמוע עצה. תודה יהודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת