טיפול אלטרנטיבי?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/01/2005 | 18:28 | מאת: אלינה

שלום ד"ר דיין בת 52. משקל תקין.פעילות גופנית הליכה כ-60 דקות פעמיים בשבוע תוצאות הבדיקות: CHOLESTROL - 242, LDL - 158, LDH- 52, triglyceides- 155, GLUCOSE -110. משתמשת בתוספי מזון: Q10-30mg, omega 3' Chromium Picolnate לאור תוצאות הבדיקות האם מומלץ להתחיל בטיפול תרופתי? והאם יש פתרון אלטרנטיבי תודה על תשובתך אלינה

שלום חסרים פרטים לגבי משפחתיות וגורמי סיכון נוספים. דר דיין

30/01/2005 | 19:43 | מאת: אלינה

שלום ד"ר. בהמשך לתגובתך במשפחה: הורים עם ל.ד. גבוה, אנגינה פקטוריס, כולסטרול גבוה מגיל 70, סוכר גבוה - מטופלים בתרופות באשר לי - אין גורמי סיכון - ל.ד. תקין, משקל תקין , פעילות גופנית מתונה וקבועה, לא מעשנת, אוכלת מאכלים דלי שומן. תודה לתגובתך אלינה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת