מחלת נפש ונזק ממשי???

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/02/2005 | 20:27 | מאת: רני

שלום רב, בן 25. חולה בהיפוכונדריה וטורדנות כפייתית כ שנתיים וחצי ומטופל בפבוקסיל.במשך הזמן הזה אני נתקף במצבי חרדה קיצוניים ומתח עצום. לעתים הדבר גורם לי לחשש לפגיעה ממשית בגוף, רק מעצם החרדה. לפני כמה ימים שמתי לב במעין שינוי/עיוות פתאומי באיזור המצח. רציתי לדעת עם מצב נפשי מתמשך וקיצוני כזה יכול לגרום באופן ישיר/עקיף לשינוי כזה בולט, נראה לעין או שמא זה מעין עוד דלוזיה??? אני מקווה לתשובה כי אני ממש על סף שיגעון. רב תודות.

שלום התשובה לשאלתך-לא!! אין ספק שהטיפול שאתה מקבל אינו מספיק-אתה חיב לפנות לפסיכיטר ולשקול העלאת מינון או שינוי התרופה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת