רעד בידיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/02/2005 | 13:27 | מאת: אריק

שלום רב! שמי אריק ואני יוצא עם בחורה בת 25 שיש לה רעד קל בידיים (רק שהיא אוחזת בדברים) היא טוענת שזה פגם גנטי ושגם סבא ואמא שלה סובלים מזה. השאלות שלי הן: 1. איך קוראים לסימפטוס הזה? 2. מה ההשלכות של זה? האם זה עלול להחמיר עם השנים? להוביל לפרקינסון? 3. האם יש סיכוי שזה יעבור תורשתית לילדים? אשמח עם תענה לי או תפנה אותי לפורום יותר ספציפי בתודה אריק

שלום יש מצבים משפחתיים של intentional tremor -אך אני לא משוכנע שזו האבחנה . יש מקום לפנות לניורולוג לצורך קביעת אבחנה ואז ניתן יהיה לענות על כל השאלות ששאלת. דר דיין

06/02/2010 | 10:26 | מאת: ivon

לפני כמה חודשים שברתי את הזרוע השמאל שלי ומאז יש לי רעד בידים זה מבאס אותי בקריאה ובאוכל ממש לא נעים האם זה עלול להחמיר אני בת 65 תודה לכם אם תועילו לענות לי

06/02/2010 | 10:26 | מאת: ivon

לפני כמה חודשים שברתי את הזרוע השמאל שלי ומאז יש לי רעד בידים זה מבאס אותי בקריאה ובאוכל ממש לא נעים האם זה עלול להחמיר אני בת 65 תודה לכם אם תועילו לענות לי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת