התעלפות תוך כדי פיהוק.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/02/2005 | 20:42 | מאת: דיוד

לקרוב משפחה הראה 3 פעמים התעלפות לאחר פיהוק בשבוע האחרון. אני מבקש לדעת אם משהוא נתקל בתופעה הזאת והאם משהוא יכול להמליץ כיצד מטפלים בבעיה מדובר במבוגר כבן 70 שעבר בהצלחה בדיקה ראשונית של נוירולוג כולל בדיקת דופלקס, כמו כן עבר את כל סט הבדיקות הראשוני של הרפואה הקונבנציונאלית(דם שתן א.ק.ג). תודה מראש דויד.

שלום רב ניתקלתי כבר במס מקרים זהים והרקע בכולם היתה הפרעה בזרימת דם למוח על רקע הפרעה בזרימת דם בעורקים הצוואריים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת