תפקודי כבד וסכרת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/02/2005 | 11:02 | מאת: ירחמיאל

האם יש קשר בין תפקודי כבד גבוהים לבין סכרת הערכים הם gpt 125 got95 ערכי הסוכר הם בבוקר לפני האוכל בסביבות בין 120 לבין134 בערב לפני האוכל כ94 האם ערכי הסוכר מצריכים טיפול תרופתי

שלום יכול להיות קשר בין סכרת להפרעה בתיפקודי כבד-לא נראה לי שזה המקרה. רמות סוכר אילו שאתה מציין מחייבות בשלב זה רק דיאטה. דר דיין

15/05/2005 | 14:00 | מאת: רויטל

היתה לי סכרת הריון כאשר בצום הערכים היו תקינים ילדת לפני חודשיים ואמרו לי אחרי שעשו לי בדיקה בצום שהסכרת עברה אנני מבינה איך הם יודעים - הרי גם בהריון בצום הערכים היו תקינים האם אני לא אמורה לעשות בדיקה מקיפה יותר? כמו שעשיתי בהריון בנוסף - תפקודי הכבד שלי יצאו גבוהים - האם יש קשר?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת