סחרחורות בשעת הליכה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/02/2005 | 17:41 | מאת: עדי

אחת לכמה זמן אני חשה סחרחורות בשעת הליכה, במיוחד ברגעים בהם אני מסיטה את הראש בחדות. בעת סחרחורת כזאת (תחושה כמו מטוטלת) אני מרגישה שאני צריכה להתייצב כדי לא ליפול. אילו סיבות יכולות להיות לכך? (אוזן? מערכת הדם?) אילו בדיקות יש לעבור כדי להגיע לשורש הבעיה? אני בת 28. ללא בעיות מיוחדות, למעט כולסטרול וטריגליצרידים גבוהים.

שלום האם את מעשנת? יש לשקול בדיקת מצב כלי הדם הצוואריים-ויתכן אף אוזן פנימית. דר דיין

18/02/2005 | 00:59 | מאת: עדי

איני מעשנת בכלל. אכן יש לי תחושה בחודשים שאחרונים שאני לא "מחזיקה" טוב את הצוואר. לעיתים אני מרגישה שאני מחזיקה את הראש אחורה מידי, מה שיוצר לחץ בצוואר התחתון מאחור. בודקים כלי דם צוואריים אצל אורטופד?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת