כאבי אוזניים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/02/2005 | 06:30 | מאת: שגית

שלום, לבן זוגי בן 24, בריא ללא בעיות מיוחדות, החלו כאבים באוזן ימין- כאבים עמומים, לא חזקים אך מציקים.כואב מידי פעם, לא תמיד. היום לעיתים הכאב מופיע גם באוזן השנייה. היינו אצל מומחה אף אוזן גרון שקבע כי אין כל בעייה באוזניים ושהכל תקין. הכאבים חלפו למשך כשבוע אך חזרו... מה ניתן לעשות ומה יכולה להיות הסיבה לכך? חשוב לציין שבן זוגי אחרי שפעת, ועדיין כחודש יש לו לסירוגין נזלת וליחה- האם יש מקום לחזור לרופא לבדוק את האף? האם יש קשר? תודה.

שלום יש חד משמעית קשר בין השפעת לכאבי האזניים-ויתכן ומדובר בהצטברות נוזלים באוזן תיכונה. יש מקום להבדק שנית עיי רופא אגא . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת