דלקת פרקים בעקבות סטרפטוקוקוס בגרון.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/02/2005 | 15:55 | מאת: לימור ל.-לוד

שלום ד"ר, ביולי התגלה אצלי חיידק סטרפ. בגרון, באוקטובר שוב ולאחר סיום האנטיביוטיקה (10ימים של רפאפן 1000 מ"ג) עקב כאבים חזקים, נפיחות בקרסוליים ולאחר בדיקות דם, התגלתה דלקת פרקים. טופלתי באתופן חודש ובבדיקות שלאחר מכן, נראה היה שהדלקת חלפה. מאז התחלתי ליטול: מגה-גלופלקס,שמן דגים,ויטמין C, פרוטק ו-פרוביוטיק בתקווה שכל זה ימנע התקף נוסף של סטרפ ו/או דלקת פרקים ויקל על הכאבים. מאז, בסוף דצמבר התגלה שוב החיידק והוחלט שלאחר סיום הטיפול האנטיביוטי אנסה את זריקות הפניצילין-2 זריקות בהפרש של 3 שבועות. כרגע אני לאחר הזריקה הראשונה ושוב התחלתי לסבול מאד מכאב בכף יד שמאל- כל בוקר זה גרוע מבוקר קודם. אשמח לקבל את דעתך בנושא ומה עוד ניתן לעשות שלא נעשה? האם ישנם מזונות מסוימים שמקלים על הבעיה או מגבירים אותה?

שלום יש המון מה לעשות!! יש מצב שדלקת הפרקים מקורה באנטיביוטיקה -בכל מקרה אני חיב לשוחח איתך טלפונית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת