ערכי סוכר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/02/2005 | 18:15 | מאת: אלי

שאלתי לפני שבוע בבדיקת סוכר נמדדו לי ערכים של 132 בצום פלוס כבד שומני רופא המשפחה קבע כי אני סוכרתי 2 .קבלתי כדור גלוקופרג. במגביל נתבקשתי לערוך מדידות כל בוקר ושעתיים אחרי ארוחת בוק ר.הערכים הם בבוקר בין 118 ל125 מדדתי כמה פעמים גם בערב לפני האוכל הערכים הם בין 85 ל94 שאלתי האם לדעתך אני זקוק לכדור בשביל הסוכר .ומה אומרת המדידה בערב האם זה תקין .אני עושה דיטה אצל דיטנית ועושה הרבה םפורט.הליכה וריצה.אודה לך על תשובתך

שלום אם יש לך רופא שנתן לך טיפול תרופתי על כאלו רמות סוכר-תחליף אותו!!! אתה זקוק לדיאטה ולשינוי הרגלי תזונה שתיה ופעילות גופנית ובוודאי לא לתרופות!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת