טרשת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/02/2005 | 08:02 | מאת: יריב

שלום רב, בבדיקת אקו של כלי הדם ( בעקבות תלונה על כאבים ברגל שמאל בזמן הליכה ), התגלתה חסימה ( תפקוד 87%). מעבר להמלצה על שינוי אורח חיים ( תזונה, הליכה, הפסקת עישון וכדומה ) ניתנו לי כדורים בשם אוקסופורין oxopurin 400 מ"ג , 3 פעמים ביום) שאלתי היא האם במסגרת הרפואה המשלימה ניתן להשתמש במשהו אחר במקום אותם הכדורים והאם אכן שינוי אורח החיים ונטילת הכדורים או משהו מתחום הרפואה המשלימה אכן יכול לסייע ולהקל על המצב ? לתגובתכם אודה יריב

שלום חד משמעית יש מה להציע לך!!! אתה מוזמן להכנס לאתר שלי לקרא על אוזון... דר דיין

19/02/2005 | 19:29 | מאת: אהוד גבאי

שלום רב אדוני הרופא, אני בן 56, עורק הפמורליס של רגלי השמאלית חסומה לאורך של 15 ס"מ ועורק הטיביאו-פרוניאלי נראו פתוחים. מה זה אומר? ואיך יוצאים מזה? תודה מראש עם המון הערכה!

שלום רב חד משמעית ניתן לעזור לך באמצעות טיפול הכולל אוזון חיצוני ופנימי ואינפוזיות המכילות תכשירים מרחיבי כלי דם. אתה מוזמן להתקשר לטל 03-6496888 ולשוחח. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת