יתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/02/2005 | 15:41 | מאת: אינה

שלום, מדובר באימי, בת 63 ובחודשיים האחרונים הופיע לחץ דם גבוהה. היא מתלוננת על הרגשה לא טובה כאבי ראש וחולשה כשהלחץ עולה, התחילה טיפול בנורמיטן ואנלדקס אך הלחץ עדיין לא מאוזן עולה בשעות הערב והלילה עד 220/110 בגלל שהלחץ המשיך ךעךות הרופא הוסיפה נורבסק ותרופה נוספת שאת שמה אני לא זוכרת אך כשפנינו לחדר מיון עקב לחץ הדם והרגשה כללית גרוע נאמר לנו ששילוב זה לא טוב ולא לקחת את התרופות שרופאת המשפחה הוסיפה. ברצוני לשאול אם יש טיפול טבעי שיכול לעזור? האם יש דיאטה שיכולה לעזור? ובאופן כללי אני מחפשת פיתרון לבלגן שנוצר.

שלום חד משמעית דיאטה לניקוי הגוף מרעלים יכולה לעזור,כנל גם שתיה מרובה פעילות גופנית ועוד אין סוף אמצעים מתחום הרפואה המשלימה .. דר דיין

18/02/2005 | 11:58 | מאת: אינה

כבר שאלתי את השאלה אבל אני חוזרת עליה כי היא לא מופיעה בפורום האם אפשר לקבל פרטים על הדיאטה לניקוי רעלים בבקשה ואם אין זה המקום המתאים למסירת הפרטים היכן עליה לפנות לקבלת המידע והוראות טיפול. תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת