בעייה חריפה מתחת \ מאחורי עצם החזה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/02/2005 | 11:51 | מאת: יוגב

שלום רב! אני בחור די בריא בן 35 בשנתיים האחרונות תוקפים אותי בתדירות משתנה התקפים מאמללים שמקורם מתחת עצם החזה. הם גורמי חולשה נוראית שמגיעה עד הכתפיים ואני מרגיש על סף אבדון. משך התקף בין דקה לחצי שעה. אני חייב לנוח במהלכו. שמתי לב כי כשאני יוזם עצירת נשימה, זה מקל מאוד על התחושה האיומה של חוסר האונים. בסופו אני חוזר לנורמה של עבודה ספורט והכל. בזמן האחרון עלתה מאד התדירות שלהם ונוספה תחושה של זרימת דם מואצת מתחת העצם , כאילו סילונית, או קצב לב מוגבר למשך דקה או שתיים. החולשה הפכה לאיומה. השבוע לראשונה התעוררתי משינה באמצע התקף. האם התופעה מוכרת או מצביעה על כיוון\חשד ? למי לפנות ? תודה.

שלום לא נראה לי מסוכן-אך אם מפריע לך פנה לבירור לרופא פנימי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת