בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/02/2005 | 14:03 | מאת: נטלי

קבלתי תוצאות של בדיקות דם. אודה לך אם תוכל לפרש לי אותם CMV IgG 250 AU/ml -גדול מ POSITIVE EBV Ab EBNA IgG (POS) EBV Past infection שלילי CMV IgM ALT (GPT) - 50 שזה מעל לנורמה AST (GOT- 34 שזה מעל לנורמה אני בת 49. נוטלת אלורוקסין, ליפיטור 10 ונורבסק האם קיימת אצלי מחלה פעילה או פגיעה בכבד?

שלום מדובר בזיהום עבר בשני ווירוסים ובפגיעה לא קשה בתיפקודי כבד-חסרים לי המון פרטים כדי לתת תשובות נוספות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת