טיפול במים בריאות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/02/2005 | 22:49 | מאת: אופיר

אבי, חודשיים לאחר ניתוח מעקפים, סובל ממים בריאות,כאבים בחזה, שיעול וקוצר נשימה, תופעה שחוזרת למרות ניקור ריאות וטיפול תרופתי בפוסיד ונקסין.לאחרונה הוחל טיפול בפרדניזון (במקום הנקסין) במינון: 3 ימים 40 מ"ג, 3 ימים 30 מ"ג, 3 ימים 20 מ"ג.בצילום ריאות חוזר, יש תפליטים פלאורליים בכמות בינונית.האם הטיפול ומינון הפרדניזון מספיק? האם יש צורך בניקור נוסף? רופא משפחה הפנה אותנו למנתח הלב, המנתח מחזיר לרופא פנימי.אנחנו נופלים בין הכיסאות.האם אתה יכול להמליץ על טיפול או על רופא מנוסה בתחום? תודה.

שלום על פניו מדובר באי ספיקת לב לא מאוזנת-עליך לפנות לקרדיולוג. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת